| BARAS | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
ELIZABETH HUMPHREY
CLAIM : nina dobrev MANO PRANEŠIMAI : 177 GYVENAMASIS RAJONAS : brooklyn PRISIJUNGIAU NUO : 2011-04-19
| Temos pavadinimas: BARAS Tr. 06 22, 2011 8:58 pm | |
| | |
|
| |
VERONICA DEVILL life's a bitch.oh no wait.that's you.
CLAIM : Jessica Lowndes MANO PRANEŠIMAI : 96 GYVENAMASIS RAJONAS : Manhattan PRISIJUNGIAU NUO : 2011-06-23
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 4:56 pm | |
| Atėjo kartu su B. Prisėdo prie baro.-Tau martinio?-išlenkė antakį. | |
|
| |
BLAIR WALDORF if u think that fuck is funny, fuck urself and save ur money.
CLAIM : Leighton Meester. MANO PRANEŠIMAI : 333 GYVENAMASIS RAJONAS : Manhattan. AMŽIUS : 32 PRISIJUNGIAU NUO : 2011-06-22
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 4:58 pm | |
| uzsiropste ant tos kedes, viena ranka atreme i bara, o kita koketiskai persibrauke per plaukus, susikele koja ant kojos, ir pakreipe galva. - Ne, sikart man tekilos. Su citrina,-ganetinai maloniai atsake barmenui ir paziurejo i J, - o ka Tu?,-sypteli. | |
|
| |
CLAIM : Jessica Lowndes MANO PRANEŠIMAI : 96 GYVENAMASIS RAJONAS : Manhattan PRISIJUNGIAU NUO : 2011-06-23
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 5:01 pm | |
| -Man kaip visados, viskio su ledukais,-nusijuokė ir taipogi atsirėmė ranka į barą.-Taigi ką papasakosi? Beto kur buvai išvykusi?-išlenkė antakį. | |
|
| |
CLAIM : Leighton Meester. MANO PRANEŠIMAI : 333 GYVENAMASIS RAJONAS : Manhattan. AMŽIUS : 32 PRISIJUNGIAU NUO : 2011-06-22
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 5:11 pm | |
| - ka papasakosiu? Am, kad ir kaip bebutu gaila, liezuvis man dar neatsiriso,-nusijuokia jam mirkteledama, - o buvau Prancuzijoje, aplankiau Paryziu. Viesnage pas teti,-jau be emociju pasako. Barmenas atnesa gerimus, B uzsivercia tekila, ima i rankas citrina, - o ka tu gero nuveikei per pastarasias dvi savaites neskaiciuojant biznio, plius minus sugulimu i bendra lova su Manheteno pazibomis?,-bande juoktis, bet israiska gavos apgailetina, nes kando citrina. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 5:18 pm | |
| -Na tai laukiam kol atsiriš,-nusijuokė ir tada klausėsi B. Gavęs viskį, gurkštelėjo ir toliau jos klausėsi, kartu žiūrėdamas į ją.-Na žinoma, aplankiau keletą šalių. Paatostogavau.. Na manau žinai kaip Bass`ai atostogauja,-nusijuokė ir vėl gurkštelėjo gėralo.-Buvau Indijoje ir Italijoje.. O dabar žadu vykti į Meksiką,-šyptelėjo. Prisiminęs žavią blondinę vardu Serena, prabilo.-O kur Serena?-pasiteiravo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 5:24 pm | |
| - Indija? Italija?,- atgavusi žadą kiek prisimerkė, kad šypsena būtų nuoširdesnė, - puikios šalys atostogoms. Turi skonį, - linkt į kairę, linkt į šiaurę, - dabar kas? Meksika?,-nusijuokia, - ach, tos mačios, mučiačios ir sombrero, - kol ištaria šitą žodį keliskart palaužo liežuvį, - nice, nice, Bassai, - vėl gurkšnis tekilos, tik šį kartą be citrinos, - Serena? am, jos ir mano keliai kažkodėl pastaruoju metu nesutampa. Ji buvo kažkur išvykusi, grįžo, po to vėl dings.. aš jos nebesuprantu, - pagūžčioja pečiais, ir dabar vėl kanda į citriną, kad pakeistų veido fizionomiją, kog neatrodytų jog ji rimtai susirūpinusi. išraiškėlė veide = čiliaks. - nenori pašokt?, - sukikena ir lipa nuo kėdės, prieina prie J's, įsikimba jam į vieną rankutę, pasistaipo, pasikraipo. Juokias. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 5:28 pm | |
| -O ką tu galvojai, kad keliausiu kaip į Vengriją ar Bulgariją. Nekenčiu šitų šalių,-nusijuokė ir dabaigė savo viskį. Užsisakė dar.-Oi ta Serenita, įdomu ar dar nepakeitė savo gyvenimo būdo,-nusijuokė ir vėl gurkštelėjo gėralo. Žiūrėjo į B.-Skanu?-pažvelgė į ta citriną. Nemėgsta rugščių dalykų. Jam patinka tik saldūs. Niam niam...-Kad aš ne koks šokėjas,-patempė lūpą. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 5:30 pm | |
| - negalvoju nieko,-kraipydama užpakaliuką nusijuokia, - einaaaam, nebūk medis,-primygtinai gražiai prašo, tempia jį už rankutės, - aš žinau, Tu gali, tik kukliniesi. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 5:35 pm | |
| -Na gerai jau gerai,-išsišiepė ir pakilo nuo kėdės. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 5:44 pm | |
| abu į šokių aikštelę. B staipos kraipos, žiūriį J, nusijuokia, - puikaii varai, ko čia parinies?,-kyšteli liežuvį, pajunta kaip gauna žinutę. greit sumaigo savo išmanųjį touch screeną. žvilgt vėl į Jackass'ą (;DD) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 5:47 pm | |
| Nurūko abudu į šokių aištelę. Nu va šoko sau kaip tikras profas. Turbūt įgimtas talentas.-Tu ne ką praščiau, mm?-nusijuokė ir toliau šoko. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 5:47 pm | |
| - tai jo jo, -nusijuokė, trumpam prilėkė prie bariuko, gurkštelėjo tekilos, atagl šokt. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 5:51 pm | |
| Nulėkė kartu su ja prie baro. Pasijėmė viskio butelį ir kartu grįžo. Šoko, karts nuo karto užsiversdavo tekilos. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 5:58 pm | |
| soko netoliese jo, - pasiskolinsiu,-dailiai is jo ranku issuko buteli ir pati uzsiverte. Ibruko gerima jam atgal i rankas. Uzdejo viena ranka prie jo, taip ikaususi vedziojo kazkokius ornamentus ant krutines. Nusijuoke. Kaip tik ejo jos megiama daina, tad B taskesi negailedama saves. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 6:14 pm | |
| Atėmęs iš jos butelį, užsivertė. O jam jau gerai buvo. Šoko kiek tik galėdamas, apsikabino B. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 6:18 pm | |
| uzdejo viena ranka jam ant peties, - ar mama nemoke dalintis?,-papute lupytes, ir uzsiverte buteli i save is J's ranku. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 6:20 pm | |
| -O kaip manai?-nusijuokė ir atidavė jai tą butelį. Šoko... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 6:24 pm | |
| kai gavo buteli, su anuo kartu apsisuko ratu, - vadinasi, moke,-mirktelejo Jackui. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 6:28 pm | |
| Išsišiepė ir šoko va sau. Apsisuko ant kojų kulnų ir toliau šoko va sau. Jau galva net sukosi..-Einam pailsėti?-išlenkė antakį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 6:32 pm | |
| B nusijuoke, ir su buteliu tarp lupu letai patrauke bariuko link. - kaip tu laikaisi? Toks grazus ir dirbi butent sitoj skylej,-varto akikes ziuredama i barmena, - se, paskambink, jei miailes noresi, - paraso savo nr ant serveteles su lupdaziu, - teisingai pailsim, - pasako, ir kazkaip atsiremia i bara. Paziur i kojikes, - joms bus sakes, - sukikena, kilst akis i J vel, - puikiai soki, you rock! | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 6:43 pm | |
| Grįžo visas uždusęs. Įsitairė sau kėdėje, juokėsi kai B kalbėjo su barmenu. Tada pasukiojo galvą, kad geriau nejimtų ir tuo pačiu užsisakė viskio.-Tai kas be ko,-išsišiepė.-Nenori dar namučių?-išlenkė antakį.-Turbūt rytoj jau niekur nepaeisi,-nuleido akis į jos kojytes. Vargšė rytoj klyks iš skausmo.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 6:49 pm | |
| - rrawr, - padaro dar toki gestuka barmenui, kai tas pasisokinedamas ir prisivares i kelnes is laimes eina pilt viskio Jackui. - no way! Party all night long, tu turbut juokauji, - sukikena ziuredama i Jackiu. | |
|
| |
NATHANIEL ARCHIBALD
CLAIM : crawford MANO PRANEŠIMAI : 71 GYVENAMASIS RAJONAS : manhattan PRISIJUNGIAU NUO : 2011-06-23
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 6:56 pm | |
| ateina čia ir permeta akutėm per barą. pastebėjęs B nueina prie jos ir uždengia jai akutes. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 6:59 pm | |
| Nusijuokia. Ir gavęs viskį, užsiverčia.
{{sry turiu jau bėgti ;s }} | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: BARAS | |
| |
|
| |
| BARAS | |
|