| BARAS | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
BLAIR WALDORF if u think that fuck is funny, fuck urself and save ur money.
CLAIM : Leighton Meester. MANO PRANEŠIMAI : 333 GYVENAMASIS RAJONAS : Manhattan. AMŽIUS : 32 PRISIJUNGIAU NUO : 2011-06-22
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 7:02 pm | |
| (jei, kas parvesiu namuko, iki;*)
paziuri i uzluzusi su viskiu J, kol apanka, - o jezau, apakau! - nebesigaudo aplinkoj, ciupt su savo rankom uz kazkieno ranku. B jau sypsos, nes ten Nate. - laaabas, - nutesia sypsodamasi ir atsisukdama i ji.
| |
|
| |
NATHANIEL ARCHIBALD
CLAIM : crawford MANO PRANEŠIMAI : 71 GYVENAMASIS RAJONAS : manhattan PRISIJUNGIAU NUO : 2011-06-23
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 7:04 pm | |
| -kažkas truputį padaugino? - kilsteli antakius perbraukdamas pirštais jai per skruostą ir šyptelėdamas. dviem pirštukais suima jos smakriuką ir pabučina ją. šypteli. | |
|
| |
CLAIM : Leighton Meester. MANO PRANEŠIMAI : 333 GYVENAMASIS RAJONAS : Manhattan. AMŽIUS : 32 PRISIJUNGIAU NUO : 2011-06-22
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 7:11 pm | |
| - truputi? This sounds to much better,-nelinksmai nusijuokia, rankutem apsiveja N's kakla, visa istirpus iki sielos gelmiu, - kaip malonu tave matyti,-per bucini susnabzda. Tada siek tiek atsitraukia, sukas i barmena, - game over,-mirkt akute, -mikliai padedi servetele su mano numeriu cia,-baksteli pirstu i bara, zvilt i Neituka, sypt. | |
|
| |
NATHANIEL ARCHIBALD
CLAIM : crawford MANO PRANEŠIMAI : 71 GYVENAMASIS RAJONAS : manhattan PRISIJUNGIAU NUO : 2011-06-23
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 7:15 pm | |
| -ir kokia proga? - kilsteli antakius ir perbėga akutėm dar per J. tada grįžta prie jos. rankutes uždeda jai ant liemens. pažiūrėjęs kaip ji kalba su barmenu nusijuokia. - mano dingimas tave tikrai sukrėtė..? - kilsteli antakius ir šypteli, dar savo nosiuku prisiglausdamas prie jos nosies. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 7:19 pm | |
| - Kad sveika, plius minus gyva, grizau is le France. Ah, tu nieko apie tai nezinai,-sumurma imdama servetele is nenoriai ja duodancio barmeno, - u don't remember me, ok? As tave istrauksiu is sitos skyles. Duosiu netgi darba - tu dirbsi Palace, suksies Manhetene, tik ne jos padangej, - spragteli pirstukais ir vel ziu i N, - tu dar klausi? - patempia apatine lupa visa not happy, - juk zinai, kad man laikas be taves slenka too slow..-brukst pirstuku per jo skruosta. | |
|
| |
NATHANIEL ARCHIBALD
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 7:27 pm | |
| -ką veikei prancūzijoje? - kilsteli antakius. išsišiepia, kai ji kalba su barmenu. - jei tave paguos - man taip pat. - patempia lūpą toks fainas visas ir pabučiuoja ją dar. šypsosi laimingas labai. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 7:32 pm | |
| - aam, buvau viesnagej pas teti,-nusisypso, - ei, tu nebegerk,-pabaksnoja Jackui, sukas i N, - aisku, kad paguode,-pasake ir buvo uzciaupta buciniu. Aww, sweet. - gal lekiam namuko? Pas mane? - netyciuku uzklausia. | |
|
| |
NATHANIEL ARCHIBALD
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 7:38 pm | |
| -mm.. - nutęsia ir šypteli. -o ką tu veiki su juo? - kilsteli antakius ir pakreipia galvą. - galim. aš nieko prieš. - nusišypso toks aww visas. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 7:41 pm | |
| - jis man palaike kompanija, kol buvau forever alone without u,- svyruodama i sonus nulipa nuo kedes, - aaauc, - staigiai uzsimerkia nulipus, ir atsistojus ant koju. - daaamn it, - murma panosej, aunasi tuos louboutinus nuo sutinusiu kojikiu. Stovi ant pirstu galiuku. J, sakykim, ir atsistoja, - eime? - zvilgt i N, kilst lupu kampuciai. | |
|
| |
NATHANIEL ARCHIBALD
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 7:43 pm | |
| -atsargiai. - prilaiko ją, kol galiausiai paima ant rankų. - jis su mumis? - kilsteli antakius ir pasižiūri į J, tada į B. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 7:51 pm | |
| - ahaa, i ta pati Palace, - tarsteli stipriau isikibdama i N, ir siek tiek nusisypsodama. - paliksim ji pas Bassa, ir grisim pas mane, ok? - pakst jam i skruosta. | |
|
| |
NATHANIEL ARCHIBALD
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 7:57 pm | |
| -okeei. - nutęsia toks neitin patenkintas. -einam. - suklapsi akutėm ir nueina. nu ir sakykim J,kaip koks ciuciukas, padaro tą patį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: BARAS Kv. 06 23, 2011 7:58 pm | |
| vedina Neito pasisalina dar nusiusdama oro bucki barmenui ir skardziai nusijuokdama. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: BARAS | |
| |
|
| |
| BARAS | |
|